Palvelut

Palveluihimme kuuluu erilaiset tarrat ja teippaukset, kyltit, opasteet ja mainostaulut, laserleikkaukset ja -merkinnät sekä mainos- ja liikelahjat. Voit tilata meiltä myös käyntikortit, julisteet, ulkomainokset ja banderollit. Palvelemme suunnittelusta toteutukseen. 

 

Teippaukset ja tarrat

Onko autosi tai liiketilasi ikkunat vailla teippausta? Tarvitsetko vain tarrat, jotka kiinnität itse?

Suunnittelemme ja toteutamme mainosteippaukset korkealaatuisilla materiaaleilla. Meiltä saat myös tulostetarrat pienissä tai suurissa erissä tarpeesi mukaan. Muotoon leikatut ja laminoidut tarratekstit sekä logot valmiista aineistosta tai suunnittelemme toiveidesi mukaan yksilölliset tarrat. Laitamme myös kiveniskutarrat ja ikkunatummennukset autoihin sekä aurinkosuojakalvot rakennuksien ikkunoihin.

Kyltit ja opasteet

Kyltit ja opasteet pienistä nimikylteistä suuriin työmaatauluihin.

Teemme kyltit ja opasteet sekä sisätiloihin että ulos, valmiiden suunnitelmien pohjalta tai suunnittelemme alusta alkaen tarpeisiisi sopivat. Kylttien pohjamateriaali valitaan aina sijoituspaikan mukaan. Tarvittaessa myös asennamme kyltit ja opasteet paikoilleen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Lasertyöt

Lasertekniikkaa käyttäen saadaan yksilöllisiä tuotteita asiakkaan tarpeita varten. Toteutamme sekä pieniä että suuria eriä. Emme veloita aloituskustannuksia vaan kaikki on huomioitu tuotteen yksikköhinnassa.

Tuotteisiin pystytään tekemään erittäin tarkkoja ja laadukkaita kaiverruksia, kuten logoja ja tekstiä. Myös materiaalien leikkaus muotoon onnistuu. Lasertekniikalla voi leikata mm. puuta, vaneria, pahvia ja akryyliä. Kaiverrusmerkkaus onnistuu myös lasiin. Teemme myös kylttejä laserkaivertamalla.

Tarjoamme puun ja akryylin laserleikkausta ja laserkaiverrusta sekä yrityksille että yksityisille asiakkaille. Käytämme laserleikkauksessa kahta hiilidioksidilaseria. Laserleikkaamme mm. ohutviiluvaneria, josta voimme tehdä esimerkiksi käyntikortit, kyltit, opasteet, avaimenperät, maalaussapluunat, lasinaluset, pannunaluset, talonumerot ja talokirjaimet. Teemme vanerista myös mm. hääopasteet, hääkoristeet, pöytänumerot, ruokavaliokyltit, kortit, kakkukoristeet, joulukoristeet ja muut sesonkituotteet, leivontakoristeet, korvakorut ja paljon muuta.

Verkkokaupasta voit tilata suoraan vanerituotteita. Pääset verkkokauppaan tästä. Valmistamme tuotteita myös asiakkaiden toiveiden mukaan. Jos verkkokaupasta ei löydy sopivaa tuotetta, ota yhteyttä, niin suunnitellaan tuote toiveidesi mukaan.

Laserkaiverretut tuotteet omalla tekstillä tai kuvalla

Mainos- ja liikelahjat

Mistä lahjasta asiakkaasi tai henkilökuntasi ilahtuisi?

Meiltä saat niin mainoskynät, mukit, avaimenperät, parkkikiekot, lumiharjat kuin seinäkellot, juomatelineet ja servettipidikkeet sekä paljon muuta. Tuotteet voidaan yksilöidä lasermerkkaamalla tai neliväritulostuksella riippuen tuotteen materiaalista. Teemme myös yksilöllisiä mainos- ja liikelahjoja lasertekniikalla suomalaisesta koivuvanerista. Emme veloita aloituskustannuksia vaan kaikki on huomioitu tuotteen yksikköhinnassa. Tilausmäärää ei myöskään ole rajoitettu eli myös pienet erät onnistuvat.

Ota yhteyttä, niin katsotaan juuri Sinulle ja yrityksellesi sopiva, yksilöllinen liikelahja.