kauppa

Kauniit vanerituotteet niin kotiin kuin liikelahjaksi!

Design by ILO logo

Design by ILO suunnittelee ja toteuttaa tuotteita laserleikkaamalla ja -kaivertamalla suomalaisesta koivuvanerista. Kaikki tuotteet valmistetaan Kouvolassa Mainos ILO Oy:n/Design by ILOn työhuoneella. Omien tuotteiden lisäksi teemme myös tilaustöitä sekä yrityksille että yksityisille asiakkaille. Meiltä voit tilata niin yksittäisen tuotteen kuin suuremmat erät. Suuremmissa erissä pyydä erillinen tarjous sähköpostitse [email protected].

Laserleikkauksen jälkeen vanerin reunat jäävät kauniin tummanruskeiksi. Tuotteita valmistetaan pääasiassa puunvärisenä ja mustana, mutta myös muut värit ovat mahdollisia. Puunväriset tuotteet on käsitelty ekologisella Nano1-puunsuoja-aineella kestämään muun muassa uv-säteilyä ja kosteutta. Mustat tuotteet käsitellään Osmo Color puuvahalla tai Maston sprayllä. Vanerituotteet on tarkoitettu sisäkäyttöön. Ulos laitettaviin tuotteisiin on hyvä valita lakkaus, joka suojaa paremmin säärasituksilta.

Huomioithan, että puu on luonnonmateriaali, joten jokainen tuote on yksilöllinen. Tuotteet voivat muuttaa muotoaan ajan saatossa. Ympäröivä kosteus tai kuivuus saattavat vaikuttaa tuotteisiin.

Kaikkien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.